Bir çox pərakəndə ticarət şəbəkələrində saxlama avadanlıqlarının normalara cavab verməməsi səbəbindən quş əti üçün zəruri olan temperatur rejimi təmin edilmir.
“APA-Economics” xəbər verir ki, bunu Quş əti, yumurta istehsalçıları və ixracatçıları Assosiasiyasının rəhbəri Mürvət Həsənli Azərbaycan Qida Təhlükəsizliyi üzrə Agentliyin (AQTA) rəhbərliyi ilə onlayn formatda keçirilən görüşdə çıxış edərkən deyib.
Onun sözlərinə görə, bu səbəbdən məhsulun keyfiyyəti aşağı düşür, nəticədə geriqayıtma faizi yüksəlir ki, bu da istehsalçılara zərər vurur.
“Başqa bir narahatedici məsələ, kiçik kəsim müəssisələrinin toyuq ətinə normadan yüksək həddə su vurması nəticəsində ümumilikdə broyler məhsuluna münasibətin pisləşməsidir”, - deyə Mürvət Həsənli qeyd edib.
Assosiasiya: Kiçik kəsim müəssisələri toyuq ətinə normadan artıq su vurur
18 aprel 2022 15:13 (UTC +04:00)
Sahibkarlıq
Azərbaycanda xarici investisiyalı MMC-lərin dövlət qeydiyyatı elektron qaydada aparılacaq
12:26
20 aprel 2024
Bakıda saxta şampun, yuyucu vasitə və spirtli içkilər istehsal edən sex aşkarlanıb
15:35
19 aprel 2024
“Azərsun Holdinq” və “Hayat Kimya” uşaq evlərində sosial layihə həyata keçirib - FOTO
13:39
19 aprel 2024
Yerləşdirilməsinə icazə alınması tələb olunmayan reklamların siyahısı genişləndirilir
13:00
19 aprel 2024