Coratda yalnız qutab dadlı bişirilmir – küftəni belə bişirmək lazım imiş
11:36
1 dekabr 2023
Sadalanan ərzaqları ət maşınında çəkirik, daha sonra qarışdırırıq. Ətimiz özünə gəldikdən sonra isə küftələri hazırlayıb, duzlu su ilə isladıb bir qaba yığırıq. Duzlu su küftənin dağılmasının qarşısını alır. Bura qədər dediklərimiz hamımızın bildiklərimizdir. İndi isə Corat küftəsinin sirrini deyirik. Küftənin dadlı çıxması üçün aşpazımız əvvəlcədən ayrı bir qazanda mal və quzu ətini qaynadılır, sonra həmin suda kartofu bişirir. Həmin su isə sonda küftənin bişirilməsində istifadə edilir. Ocağa qoyulan yemək bir neçə dəqiqə qaynadıqdan sonra hazır olur. Nuş olsun!
Xədicə Səxavət, Əli Əliyev, APA TV
DİGƏR XƏBƏRLƏR
Naxçıvan meyvələrinin şahı – Bu vaxtlarda ən çox tələbat olan meyvədir
16:14
20 may 2024
Bu ölkə müharibə meydanına dönüb, insanlar öldürülür və həbs edilir, yollar qapadılıb
20:00
18 may 2024
Qax rayonun Sarıbaş kəndinə qar yağdı
18:25
18 may 2024
Qubada ən bahalı qəbir daşı neçəyə başa gəlir? – Kreditlə də olsa, bahalı ölürük
17:33
18 may 2024