Coratda yalnız qutab dadlı bişirilmir – küftəni belə bişirmək lazım imiş
11:36
1 dekabr 2023
Sadalanan ərzaqları ət maşınında çəkirik, daha sonra qarışdırırıq. Ətimiz özünə gəldikdən sonra isə küftələri hazırlayıb, duzlu su ilə isladıb bir qaba yığırıq. Duzlu su küftənin dağılmasının qarşısını alır. Bura qədər dediklərimiz hamımızın bildiklərimizdir. İndi isə Corat küftəsinin sirrini deyirik. Küftənin dadlı çıxması üçün aşpazımız əvvəlcədən ayrı bir qazanda mal və quzu ətini qaynadılır, sonra həmin suda kartofu bişirir. Həmin su isə sonda küftənin bişirilməsində istifadə edilir. Ocağa qoyulan yemək bir neçə dəqiqə qaynadıqdan sonra hazır olur. Nuş olsun!
Xədicə Səxavət, Əli Əliyev, APA TV
DİGƏR XƏBƏRLƏR
Bakı metrosunun “sovetdənqalma qatarlar”ı yenisi ilə əvəzlənməyəcək? – “65 yeni vaqon alınacaq”
11:01
31 iyul 2024
Bakıda borca görə düşən mübahisədə söyüş də söyüldü və qan çıxdı
15:59
30 iyul 2024
Telefonlardakı şəxsi görüntü və bank hesablarınız ələ keçirilə bilər
15:23
30 iyul 2024
ABŞ-dəki seçkilər dünya və Azərbaycana necə təsir edəcək?
14:31
30 iyul 2024