Dağlıların yay yeməyi – Tutmac belə hazırlanır
Tutmacı hazırlamaq üçün elə də çox ərzağa ehtiyac yoxdur. Evdə olan dənli-paxlalı bitkilər və xəngəl kəsək üçün azca xəmiriniz varsa asanlıqla bu yeməyi bişirə bilərsiniz. Bu yeməyi bişirmək üçün heç yağa da ehtiyacınız yoxdur. Əvvəlcə ərzaqlarımızın bişməsi üçün lazım olan suyu bir qaba töküb qaynadırıq. Su qaynadıqdan sonra ərzaqlarımızı əlavə edirik. Tutmac yeməyi əsasən yaz-yay aylarında yeyilir.
Xədicə Səxavət, Vüsal Qənbərov, APA TV
DİGƏR XƏBƏRLƏR
![Qəbələnin Mirzəbəyli kəndinin sakinləri görün sudan necə istifadə edirlər](https://apa.az/storage/apa-tv/news/2024/june/06/big/66619f1bb8c1066619f1bb8c11171767375566619f1bb8c0c66619f1bb8c0e.jpg)
Qəbələnin Mirzəbəyli kəndinin sakinləri görün sudan necə istifadə edirlər
![Balakəndə ot biçməyə gələn fəhlələr, ev sahibinin qurd düşmüş meyitini tapdı](https://apa.az/storage/apa-tv/news/2024/june/06/big/66619219d7e3d66619219d7e3e171767042566619219d7e3b66619219d7e3c.jpg)
Balakəndə ot biçməyə gələn fəhlələr, ev sahibinin qurd düşmüş meyitini tapdı
![Silinən zolaqlar, xarab işıqforlar, yoxa çıxan nişanları– Bu yollara niyə nəzarət yoxdur?](https://apa.az/storage/apa-tv/news/2024/june/06/big/666151e0218cf666151e0218d01717653984666151e0218cd666151e0218ce.jpg)
Silinən zolaqlar, xarab işıqforlar, yoxa çıxan nişanları– Bu yollara niyə nəzarət yoxdur?
![Əli Əhmədov: “Fermer 7 manat 40 qəpik verməklə 1000 manatlıq buğdanı sığortalayır”](https://apa.az/storage/apa-tv/news/2024/june/05/big/6660704dd6b676660704dd6b6817175962376660704dd6b656660704dd6b66.jpg)