"Xonça" fabriki istehsal və satış dövriyyəsini artıracaq - FOTO

"Xonça" fabriki istehsal və satış dövriyyəsini artıracaq - FOTO
# 02 noyabr 2021 11:08 (UTC +04:00)

2022-ci ildə “Xonça” fabrikinin istehsal və satış dövriyyəsinin 60% artırılması nəzərdə tutulur.

Fabrikdən "APA-Economics"ə verilən məlumata görə, hazırda “Xonça” un məmulatlarını “Araz” və “Spar” Supermarketlər şəbəkəsini əhatə edən 111 satış nöqtəsindən əldə etmək mümkündür.

Bildirilib ki, “Araz” supermarketlər şəbəkəsinə daxil olan “Xonça” Fabriki 2018-ci ildə fəaliyyətə başlayıb. Ümumi istehsal sahəsi 6 230 kvadrat metr olan “Xonça” 3 əsas istiqamət üzrə fəaliyyət göstərir: şirniyyat və un məmulatlarının istehsalı, ət istehsalı və keytrinq xidmətləri.

“Xonça”nın şirniyyat və un məmulatları üzrə fəaliyyəti müasir və yüksək texnologiyalı avadanlıqlarla, həmçinin İsveçrənin Rondo markasına məxsus istehsal xətti, Almaniya istehsalı olan MIWE sobaları ilə təmin olunur. Hazırda “Xonça” şirniyyat fabrikində 200 çeşiddən çox un məmulatı istehsal olunur. Müəssisənin ümumi illik istehsal həcmi 8 000 tondur. Fabrikdə Fransa, Almaniya, Avstriya, Rusiya və Ukraynada xüsusi təlim keçmiş texnoloqlar və işçi heyəti çalışır.

“Xonça” fabrikinin digər önəmli fəaliyyət istiqaməti yalnız yerli cins heyvanların ətindən istifadə edilərək həyata keçirilən ət emalıdır. Heyvanların qəbulu zamanı müəyyən göstəricilər üzrə seçim həyata keçirilir. Baxış zamanı dana əti cəmdəyinin maksimal xalis çəkisinin 210 kiloqram, qoyun əti cəmdəyinin isə 18 kiloqrama qədər olmasına fikir verilir. Təzə ət emal olunaraq “Araz” və “Spar” Supermarketlər şəbəkəsində əhaliyə təqdim olunur.

Fabrikin yeni istiqamətlərindən biri olan keytrinq keyfiyyətli xidmət missiyasına xidmət edir. Hazırda Məhəmmədi, Keşlə, Balaxanı ərazisi, Salyan rayonu və Mingəçevir şəhərində yerləşən 5 mətbəxdə ən yeni avadanlıqlarla istehsal prosesi aparılır. Hazırda “Xonça” 10 şirkətə korporativ keytrinq xidməti göstərir. Burada həm yerində istehsal və xidmət, həm də termoboks və birnəfərlik qablarda çatdırılma həyata keçirilir. Qeyd edək ki, sadəcə Məhəmmədi ərazisindəki mətbəx gündəlik 10 000 porsiya yemək hazırlamaq potensialına malikdir. İstər inqredientlər, onların saxlanma və istifadə şərtləri, istərsə də yeməyin hazırlanması daxili Keyfiyyətə Nəzarət departamenti tərəfindən daimi yoxlanılır və hər gün Azərbaycan Qida Təhlükəsizliyi Agentliyinə nümunələr təqdim edilir. Şirkət tərtib etdiyi gündəlik menyu baxımından bazarda ən uyğun və ən keyfiyyətli ketrinq xidməti təklif edir.

Qeyd edək ki, “Xonça” Fabriki Bakı Peşə liseyi ilə əməkdaşlıq çərçivəsində liseyin şagirdləri “Xonça” istehsalat sahəsində təcrübə keçə, həm də məzun olduqdan sonra burada işlə təmin oluna bilərlər.

Ləzzəti və xüsusi tərkibi ilə fərqlənən məhsulların hazırlanmasında keyfiyyətli xammal və inqridientlərdən istifadə olunur. “Xonça”nı fərqli edən də elə budur.

#
#

ƏMƏLİYYAT İCRA OLUNUR