Dağlıların yay yeməyi – Tutmac belə hazırlanır
13:00
28 mart 2024
Tutmacı hazırlamaq üçün elə də çox ərzağa ehtiyac yoxdur. Evdə olan dənli-paxlalı bitkilər və xəngəl kəsək üçün azca xəmiriniz varsa asanlıqla bu yeməyi bişirə bilərsiniz. Bu yeməyi bişirmək üçün heç yağa da ehtiyacınız yoxdur. Əvvəlcə ərzaqlarımızın bişməsi üçün lazım olan suyu bir qaba töküb qaynadırıq. Su qaynadıqdan sonra ərzaqlarımızı əlavə edirik. Tutmac yeməyi əsasən yaz-yay aylarında yeyilir.
Xədicə Səxavət, Vüsal Qənbərov, APA TV
DİGƏR XƏBƏRLƏR
İsmayıllı meşələrində bitən bu bitki həm faydalıdır, həm də ucuz
17:30
26 aprel 2024
İlanları öyrənən alim ilə eksklüziv söhbət – Zirədə ilan hekayəsi 2
13:46
26 aprel 2024
Sorğu: Tibbi sığortadan razısız? – “Hanı, hardadır o? Mən ölürəm”
12:45
26 aprel 2024
Füzuli şəhərinə növbəti köç karvanı yola düşüb
10:33
26 aprel 2024